Cel mai bine plătiţi şoferi sunt cei de la Formula 1. Salariile lor încep de la şase zerouri



014 августа 2014

 

Salarii uriaşe pentru piloţii din Formula 1. O revistă de specialitate a făcut publice sumele de bani pe care le primesc sportivii din Marele Circ. Cei mai bine plătiţi piloţi sunt Fernando Alonso, Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel.

Conform revistei Business Book GP, dublul campion mondial, Fernando Alonso va primi în acest an cu două milioane de euro mai mult decât în sezonul trecut. Ibericul se află pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi piloţi, cu 22 de milioane de euro, alături de Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel, care primesc acelaşi salariu.

Pe locul patru se situează britanicul Lewis Hamilton, cu 20 de milioane. Liderul clasamentului mondial din acest sezon şi colegul lui Hamilton de la Mercedes, germanul Nico Rosberg are un salariu de 12 milioane de euro. Daniel Ricciardo de la Red Bull primeşte 750 de mii de euro pe sezon, de 30 de ori mai puţin decât colegul său, Sebastian Vettel.

Singurul rus din Formula 1, Daniil Kviat, se laudă cu 250 de mii de euro pe an, în timp ce ambii piloţi de la Caterham, Markus Eriksson şi Kamui Kobayashi sunt cei mai slab plătiţi sportivi din Marele Circ, cu câte 150 de mii de euro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑