Primul interviu al lui Gardoș la Southampton: "E cel mai mare pas din carieră, un vis devenit realitate"



014 августа 2014

Florin Gardoș este începând de joi jucătorul englezilor de la Southampton, iar clubul din Premier League i-a plătit Stelei suma de 6,8 milioane de euro pentru transferul său (DETALII ȘI VIDEO AICI)

Fundașul de 25 de ani a și acordat primul interviu din postura de fotbalist al "sfinților" și a explicat importanța acestui transfer. 

"Este una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Este cel mai mare pas din cariera mea. Abia aștept să joc. Am avut o săptămână destul de lungă, multe negocieri între cele două cluburi. În final, am ajuns, am semnat, ceea ce este extraordinar.

Să vin în Premier League este o ocazie foarte mare, iar Southampton a fost o echipă foarte bună sezonul trecut, deci decizia mea nu a fost una grea.

Să ajung în Premier League este un vis devenit realitate și mă simt norocos că am făcut acest pas acum.", a declarat Florin Gardoș, pentru site-ul lui Southampton.

Apărătorul român a rămas uimit de condițiile de care dispune la noua sa formație și și-a dezvăluit țelurile la Southampton. El a semnat un contract valabil până în 2018. 

"Am avut o impresie foarte bună despre club din momentul în care am ajuns aici. Este o diferență foarte mare între ce este aici și ce e în România.

Obiectivul meu este acum să joc cât mai mult, iar pe termen lung sper să terminăm pe un loc cât mai sus în clasamentul din Premier League.", a spus internaționalul de 25 de ani. 

VEZI AICI DECLARAȚIILE LUI RONALD KOEMAN DESPRE GARDOȘ

Deși nu a apucat să stea prea mult de vorbă cu antrenorul său, Gardoș spune că a aflat doar lucruri bune despre Koeman de la foștii colegi de la naționala României - Cristi Chivu și Bogdan Lobonț. 

"Am vorbit doar câteva minute cu Ronald Koeman, care mi-a spus că abia așteaptă să lucrăm împreună. Este o șansă mare pentru mine. Ca antrenor știu că este un adevărat profesionist, un mare antrenor. Mi-au spus acest lucru și Chivu și Lobonț, care au fost pregătiți de ei.", a dezvăluit fostul fundaș al Stelei. 

MAI JOS PRIMUL INTERVIU ACORDAT DE GARDOȘ DIN POSTURA DE JUCĂTOR AL LUI SOUTHAMPTON, PENTRU SITE-UL CLUBULUI: 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑