Borussia Dortmund a învins-o pe Bayern Munchen, câştigând Supercupa Germaniei



014 августа 2014

 

Şi-au luat revanşa în Supercupă! Borussia Dortmund s-a impus în primul meci oficial al noului sezon jucat în Germania, în faţa campioanei Bayern Munchen. Echipa lui Jurgen Klopp a învins cu 2-0, datorită lui Mkhitaryan şi Aubameyang.

Borussia Dortmund a început cu o victorie seria duelurilor directe cu marea rivală Bayern Munchen din acest sezon. Echipa pregătită de Jurgen Klopp i-a învins acasă pe bavarezi în SuperCupa Germaniei, scor 2-0.

Dortmund a dominat pe tot parcursul meciului, scorul fiind deschis de mijlocaşul armean, Henrikh Mkhitaryan. După încă câteva minute bavarezii l-au pierdut pe fundaşul spaniol Javi Martinez. Acesta s-a accidentat şi a fost scos pe targă de pe teren, iar în locul său a intrat Dante. Scorul final al meciului a fost stabilit de Pierre-Emerick Aubameyang la mijlocul reprizei secunde. Acesta a punctat cu capul din centrarea excelentă a lui Piszczek.

După meci, directorul sportiv al lui Bayern, Matthias Sammer a anunţat că accidentarea lui Martinez l-ar putea ţine departe de fotbal aproape jumătate de an, fiind vorba despre o ruptură de ligamente.

Borussia Dortmund şi Bayern Munchen au jucat ultimele trei Supercupe ale Germaniei, iar ultimele două au fost câştigate de galben-negri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑