Lotul naţional de atletism a obţinut primul succes la Campionatul European din Elveţia



014 августа 2014
foto: politik.md

Primul succes pentru lotul naţional de atletism la Campionatul European din Elveţia. Serghei Marghiev s-a calificat în finala probei aruncarea ciocanului. El va lupta pentru medalie pe 16 august.

Serghei Marghiev s-a calificat în finala Campionatului European de Atletism la proba aruncarea ciocanului. Sportivul moldovean s-a clasat pe locul trei în calificările competiţiei care se desfăşoară la Zurich. Marghiev a înregistrat rezultatul de 76,25 metri. Finala probei aruncarea ciocanului este programată sâmbătă după amiază.

În prima zi de concurs, ceilalţi doi atleţi din Moldova au fost eliminaţi din calificări. Alexei Cravcenco a evoluat în proba de 400 de metri garduri, însă nu a reuşit să treacă de calificări. Acelaşi rezultat l-a obţinut un alt atlet moldovean, Vladimir Letnicov la proba de triplusalt. El a înregistrat doar al 16-lea rezultat în calificări.

La ediția din acest an a Campionatului Europenean de Atletism participă aproximativ 1500 de atleţi din 50 de ţări. Competiţia se va încheia pe 17 august.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑