Steaua e intransigentă şi nu renunţă la cererile de după meciul cu Astra: "Vrem măsuri excepţionale"



014 августа 2015

 

**VIDEO** Steaua e intransigentă şi nu renunţă la cererile de după meciul cu Astra:

Steaua nu face niciun pas înapoi şi rămâne intransigentă în privinţa solicitărilor pe care le-a făcut după meciul cu Astra Giurgiu, în care deciziile brigăzii conduse de Sebastian Colţescu i-au dezavantajat pe roş-albaştri.

Prin vocea preşedintelui Valeriu Argăseală, campioana a cerut demisia CCA şi excluderea celor trei arbitri a partidei de la Giurgiu, un scenariu puţin probabil, este de părere consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin.

"Decizii se vor lua în urma unei analize, pentru că e greu să nu judeci emoțional. Tocmai de-aia, niște profesioniști trebuie să judece corect. Eu cred că, la ce s-a întâmplat miercuri seară, Colțescu riscă o oprire de la delegări pe o perioadă îndelungată.

Eu cred că, așa cum îl cunosc pe Vassaras, nu-l vom mai vedea pe Colțescu până la Crăciun, așa. În al doilea rând, se va pune în discuție dacă mai e cazul să rămână arbitru internațional, se va discuta scoaterea sa de pe lista FIFA", a explicat Vochin, la Digi Sport.

Argăseală susţine că aşteaptă un răspuns oficial din partea federaţiei, dar avertizează că nu se va opri până nu va obţine ceea ce şi-a propus.

"FRF nu a dat niciun răspuns. E un punct de vedere al cuiva, dar FRF nu a dat vreun răspuns. Nu am fi satisfăcuţi cu această soluţie.

Am făcut acet memoriu către Comitetul Executiv, pentru că am mai făcut alte opt şi am primit ca răspunsuri nişte analize sumare, în care se spunea că există un vid de arbitri.

Nu putem fi satisfăcuţi cu un asemenea răspuns, pentru că şi gravitatea acestui arbitraj n-a mai fost întâlnită până acum. Vrem măsuri excepţionale", a declarat Argăseală, la emisiunea "Fotbal Club" de la Digi Sport.

În cazul în care Comitetul Executiv al FRF nu va lua măsurile cerute de Steaua, roş-albaştrii sunt pregătiţi să aducă "noi argumente pentru a arăta că poziţia noastră este una îndreptăţită".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑