Etapă fierbinte în Spania: Real Madrid se va duela cu Villarreal, iar Barcelona va întâlni Sevilla



014 сентября 2013

 

Etapă fierbinte în Spania! Real Madrid - Villarreal şi Barcelona - Sevilla sunt cele mai tari meciuri din runda a patra. Antrenorul "galacticilor", Carlo Ancelotti a declarat că noul jucător al echipei, Gareth Bale va juca sigur sută la sută în meciul cu echipa lui Marcelino Garcia.

Noua achiziţie a formaţiei Real Madrid, Gareth Bale va debuta sâmbătă pentru noua sa echipă în meciul din campionat cu Villarreal. Antrenorul "galacticilor", Carlo Ancelotti a declarat înainte de meci că Bale nu este gata să joace toate cele 90 de minute.

"Bale va juca sută la sută. Nu ştiu încă dacă va evolua de la început sau va juca în repriza secundă. El nu este într-o formă fizică foarte bună, dar nici chiar foarte rea", susţine Ancelotti.

De partea cealaltă, antrenorul echipei Villarreal, Marcelino Garcia a menţionat că jucătorii săi trebuie să fie atenţi la fiecare fotbalist din tabăra madrilenilor.

"Trebuie să ne concetrăm la maxim, pentru că la Real sunt toţi jucători de valoare. Nu trebuie să fim atenţi doar la cel mai bun jucător al lor, Cristiano Ronaldo", a spus Garcia.

Pe lâgă meciul, Villarreal - Real Madrid, în cea de-a patra etapă din Primera Division se va juca şi meciul dintre Barcelona şi Sevilla.

"Nu ştiu cum va juca adversarul, defensiv sau va prefera să atace. Am jucat defensiv cu unele echipe şi am atacat în alte meciuri. Acum trebuie să fim pregătiţi şi de una şi de alta", a subliniat antrenorul Barcelonei, Gerardo Martino.

După trei etape, Barcelona, Real Madrid, Villarreal şi Atletico Madrid au acumulat câte nouă puncte din tot atâtea posibile.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑