Noi calificari la Euro 2016: Ucraina a pierdut in fata Spaniei, iar nationala Angliei a terminat grupa cu 10 victorii pe linie - VIDEO



014 октября 2015

Nationala Ucrainei a ratat sansa de a se califica direct la campionatul european din vara viitoare, dupa ce a a pierdut aseara cu 0 la 1 in fata Spaniei. Ucrainenii urmeaza sa lupte acum la baraj. Intre timp Anglia a reusit o noua victorie, fiind singura nationala care incheie preliminariile doar cu succese. Englezii au obtinut victorii in toate cele 10 partide din grupa E.


Nationala Ucrainei s-ar fi putut califica direct la EURO 2016 daca obtinea aseara victorie in fata Spaniei. Ucraina a cedat insa cu 0 la 1 si urmeaza sa joace meciul de baraj. Ucrainenii au avut primii sansa de a inscrie in partida de ieri, dar au ratat in doua randuri. Apoi in minutul 21, a venit singurul gol al partidei, marcat de Mario Gaspar. 



Spania a avut sansa de a face si 2 la 0, dupa un penalty, dar Fabregas nu a reusit sa-l invinga pe portarul Piatov. Ucraina a pierdut cu 0 la 1 si a ratat sansa de a fi cea mai buna nationala care se claseaza pe locul 3, pozitie ce ofera calificarea directa la campionatul european. Acest privilegiu l-a obtinut selectionata Ungariei. In aceeasi grupa C a preliminariilor, Slovacia a incheiat pe pozitia secunda si merge alaturi de Spania la EURO. Slovacii s-au impus aseara cu 4 la 2 in deplasare cu Luxemburg.



Intre timp, nationala Angliei incheie perfect aceste preliminarii, cu 10 victorii in cele 10 partide disputate. Aseara englezii au trecut cu 3 la 0 in deplasare de Lituania. Barkley a deschis scorul cu un gol fantastic.



Dupa aceasta portarul gazdelor Arlauskis si-a provocat un autogol. Mingea sutata de Harry Kane a lovit bara, apoi spatele portarului, dupa care a intrat in poarta. Rezultatul final de 3 la 0 a fost stabilit de Oxlade-Chamberlain.In aceeasi grupa, Slovenia a batut-o cu 2 la 0 pe San Marino si a incheiat pe locul 3, pozitie ce ii ofera sansa de a lupta la baraj.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑