Zi neagră pentru tenismanul Andy Murray. A suferit cea mai usturătoare înfrângere din anul 2007 încoace



 

Continuă perioada neagră a lui Andy Murray. Britanicul a suferit cea mai usturătoare înfrângere din anul 2007 încoace, după ce aseară a fost învins de Roger Federer în Grupa B la Turneul Campionilor. Federer s-a impus cu 6-0, 6-1 şi s-a calificat în semifinale.

Andy Murray a fost eliminat de la Turneul Campionilor, suferind cea mai categorică înfrângere din ultimii 7 ani. Principalul favorit al publicului de la Londra, Murray a cedat în faţa lui Federer, scor 6-0, 6-1 într-un meci care nu mai conta, elveţianul fiind deja calificat după ce în prima partidă de ieri Nishikori l-a învins pe David Ferrer.

Victoria jucătorului nipon, finalist la US Open în acest an, l-a propulsat pe Federer în penultimul act de la Turneul Campionilor încă dinaintea meciului cu Murray.

David Ferrer l-a înlocuit pe canadianul Milos Raonic, care s-a accidentat, dar nu l-a putut învinge pe Nishikori. Tenismanul japonez s-a impus cu 6-4, 6-1 şi s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor, la prima sa participare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑