Flavius Stoican, după victoria la scor: "Trebuia să vină și acest moment!"



014 декабря 2013

></p><p><strong>Flavius Stoican</strong> va avea parte de o iarnă liniștită la Dinamo. Echipa sa are un parcurs perfect în ultima lună, a învins și pe ACS Poli Timișoara (<strong>4-0 <span style=VIDEO), iar viitorul sună bine pentru tânăra echipă a "câinilor", care s-a zbătut în marea parte a sezonului la mijlocul clasamentului.

"Trebuia să vină și acest moment, pentru că suntem pe drumul bun, suntem serioși și concentrați la antrenamente. Trebuia să vină și acest joc foarte bun. Ne așteaptă o partidă dificilă, cea de la Vaslui, cu o echipă destul de bună", a spus Stoican la Digi Sport.

"Sper să fim la fel de concentrați, pentru că trebuie să urcăm pas cu pas. Avem valoare! În general, sunt atent și la adversar, în funcție de ce calități au jucătorii adverși, fac ceva să-i surprindem cu ceva", a adăugat antrenorul dinamovist, care acum este convins că șefii îi vor premia pe jucătorii săi:

"Sunt convins că o să vină și banii, important este să muncim. Ne-am dorit victoria și sunt convins că oamenii care premiează această echipă o fac cu sufletul. Jucătorii merită să fie mulțumiți atunci când realizează ceva".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑