Debut de vis! Rezerva de portar de la Genoa a apărat un penalty contra Romei



014 декабря 2014

 

**VIDEO** Debut de vis! Rezerva de portar de la Genoa a apărat un penalty contra Romei

Portarul de rezervă al celor de la Genoa, Eugenio Lamanna, a avut parte de un debut de vis în Serie A, reuşind să apere un penalty în meciul cu Roma, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Goalkeeperul în vârstă de 25 de ani a intrat pe teren în minutul 31, înlocuindu-l pe Falque, după ce titularul din poarta "grifonilor", Mattia Perin a primit direct cartonaşul roşu, în urma faultului comis în careu asupra lui Radja Nainggolan.

Arbitrul întâlnirii de pe Marassi, Luca Banti, a dictat penalty şi eliminare, iar Lamanna s-a văzut pus într-o situaţie extrem de dificilă, intrând neîncălzit şi fiind obligat să încerce să salveze execuţia de la 11 metri a lui Adem Ljajic.

Portarul echipei antrenatre de Gian Piero Gasperini a lăsat emoţiile deoparte şi prima minge pe care a atins-o ca jucător în Serie A a fost un penalty apărat. Ljajic a tras slab, iar Lamanna a reuşit să respingă, fiind imediat felicitat de colegii săi.

Debutantul din poarta genovezilor nu a mai reuşit însă să intervină în minutul 40, când Nainggolan a deschis scorul cu o execuţie acrobatică din marginea careului şi a stabilit rezultatul pauzei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑