CSU Danubius Galaţi - Dinamo Bucureşti 25-35. Elevii lui Eliodor Voica, la a 14-a victorie



014 декабря 2015

**CSU Danubius Galaţi - Dinamo Bucureşti 25-35.** Elevii lui Eliodor Voica, la a 14-a victorie

Dinamo nu a avut emoţii cu ultima clasată Danubius Galaţi. Handbaliştii lui Elidor Voica au învins cu 35-25 şi au bifat a 14-a victorie în Liga Naţională.

Dinamo şi-a consolidat poziţia de lider al Ligii Naţionale. Handbaliştii lui Eliodor Voica au controlat în totalitate meciul din deplasare cu ultima clasată Danubius Galaţi. La pauză, bucureştenii aveau deja un avans de 7 goluri, 19-12, astfel că antrenorul Eliodor Voica a mizat, în repriza secundă, pe rezerve. Dinamo s-a impus cu 35-25 şi a ajuns la a 14-a victorie în acest sezon.

„Am acumulat puncte bune în ultima perioadă, am reușit să ne omogenizăm mai mult, dar asta trebuie să se materializeze și în finalul campionatului”, a declarat Eliodor Voica.

”Încetul cu încetul, ne legăm ca și echipă, dar din înfrângere în înfrângere este destul de greu să ne remontăm din punct de vedere psihic”, a spus și antrenorul lui Danubius Galați, Florin Andronic.

Dinamo mai are programat un singur meci până la finalul anului - o va întâlni pe CSM Focşani, în optimile Cupei României. În aceeaşi fază a competiţiei, Danubius Galaţi va juca împotriva lui CSM Ploieşti.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑