Olympique Marseille - Gazelec Ajaccio 1-1. Echipa lui Michel a ajuns la 24 de puncte sub liderul PSG



014 декабря 2015

**Olympique Marseille - Gazelec Ajaccio 1-1.** Echipa lui Michel a ajuns la 24 de puncte sub liderul PSG

În Franţa, Marseille a căzut la 24 de puncte sub liderul PSG după ce a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie - aseară, a făcut 1-1 acasă cu nou promovata Gazelec Ajaccio.

Olympique Marseille a ajuns la patru meciuri fără victorie pe teren propriu, după egalul cu nou-promovata Gazelec Ajaccio. Fără succes pe Stade Velodrome din 13 septembrie, OM s-a văzut condusă din minutul 19.

Dia a fost tras de tricou în careu de Benjamin Mendy, iar Zoua a transformat. A fost al patrulea gol al sezonului pentru camerunez. Marseille a ripostat peste opt minute prin golgheterul sau, Batshuayi, blocat, însă, de portarul Maury.

Atacantul belgian nu a mai ratat în minutul 38, cand a fructificat centrarea perfectă a lui Cabella și a înscris pentru a 11-a oară în această stagiune.

Gazelec Ajaccio a marcat din nou în minutul 50, însă golul lui Larbi a fost anulat eronat de arbitru pentru un ofsaid inexistent.

Imediat, Marseille a rămas în zece oameni după eliminarea lui Barrada pentru un atac dur asupra lui Tshibumbu. Chiar și în inferioritate numerică, trupa lui Michel putea obține victoria în minutul 90, dar Maury a parat șutul lui Bathsuayi și Marseille este la 21 de puncte în spatele liderului PSG.

ECHIPELE

Marseille: Mandanda - Dja Djedje, N'Koulou, Rolando, Mendy - Isla, Diarra (Romao, 74) - Barrada, Cabella (Ocampos, 81), N'Koudou - Batshuayi
Antrenor: Michel

Gazelec: Maury - Coeff, Mangane, Brechet, Issiaga Sylla - Ducourtoix, Le Moigne, Youga (Djokovic, 78) - Larbi (Poggi, 86) - Dia (Tshibumbu, 41), Zoua
Antrenor: Thierry Laurey

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑