Tănase este primul fotbalist intrat în colimatorul lui Reghe în 2014. ”Prea multe greșeli personale”



 

**VIDEO** Tănase este primul fotbalist intrat în colimatorul lui Reghe în 2014. ”Prea multe greșeli personale”

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, nu s-a supărat prea tare pentru înfrângerea cu Nurnberg, ci mai mult pentru faptul că echipa sa a primit cinci goluri, multe dintre ele pe greșeli personale.

Steaua a început foarte slab noul an. Primul amical din 2014 a fost echivalent cu o înfrângere la scor a campionilor, care nu numai că au primit cinci goluri, dar au și evoluat lamentabil. La finalul partidei cu Nurnberg (1-5, VIDEO), antrenorul Laurențiu Reghecampf s-a abținut cu greu să nu ”dea de pământ” cu elevii săi.

Tehnicianul, vizibil nervos de greșelile jucătorilor, a spus că nu se aștepta la un asemenea rezultat, după care a fost la un pas să-și verse năduful pe Tănase.

“Am primit foarte multe goluri și goluri pe greșeli personale. De foarte multe ori, am pierdut mingea foarte ușor. În prima repriză, a greșit Tănase...

Sunt supărat că n-am ținut de minge așa cum ne-am propus, dar este și adevărat că avem abia patru zile de antrenamente foarte intense, iar acest lucru s-a văzut la acest meci”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑