Suarez și Keșeru, specialiști ai "foarfecilor"! Starul Barcelonei a marcat la fel ca și golgheterul Stelei



015 февраля 2015

 

**VIDEO** Suarez și Keșeru, specialiști ai

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Barcelona a câștigat fără emoții partida cu Levante (5-0), din etapa a 23-a a Primerei Division, la meciul 300 al lui Leo Messi în campionatul Spaniei.

Dacă starul argentinian a răsfățat fanii cu un hat-trick reușit în minutele 38, 59 și 65 (penalty), cel mai frumos gol al partidei l-a marcat Luis Suarez! Intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Neymar, Suarez a avut nevoie de șase minute pentru a înscrie cel de-al patrulea său gol stagional. Execuția sa a ridicat fanii în picioare.

După centrarea lui Adriano Correia, Suarez a reușit o "foarfecă" laterală imparabilă, din centrul careului, care l-a învins pe portarul Diego Marino. A fost golul care a făcut 5-0 pe tabelă, în minutul 73. Reușita lui Suarez a amintit foarte mult de un meci al Stelei.

Pe 6 noiembrie 2014, Steaua remiza la Rio Ave, scor 2-2, în grupele UEFA Europa League, după ce Filip a egalat în prelungiri. Cel mai frumos gol al partidei l-a reușit golgheterul Claudiu Keșeru, care a marcat la fel ca și Suarez, din "foarfecă" laterală, în minutul 60. Golurile, mai jos:

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑