Messi, omul hat-trick, la meciul 300. Are cele mai multe triple din istoria La Liga



015 февраля 2015

 

**VIDEO** Messi, omul hat-trick, la meciul 300. Are cele mai multe triple din istoria La Liga

VIDEO. Barcelona - Levante 5-0. Catalanii au rămas la un punct în spatele rivalei Real Madrid în clasamentul din La Liga, după 23 de etape scurse din campionat şi au ajuns la 11 victorii consecutive în toate competiţiile.

Aflat la meciul 300 în competiţia internă, Lionel Messi a fost din nou eroul grupării "blaugrana". A marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă. Astfel, argentinianul a devenit jucătorul cu cele mai multe hat-trick-uri din fotbalul spaniol (31), la egalitate cu legendarul Zarra.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Messi l-a egalat la numărul de triple reuşite în istoria campionatului iberic pe rivalul Cristiano Ronaldo (23), dar l-a depăşit pe lusitan la golurile înscrise în acest an, în toate competiţiile. Messi a marcat de 37 de ori, cu unul mai multe decât rivalul de la Real. Portughezul rămâne însă golgheterul din La Liga, cu 28 de goluri, dar decarul catalanilor se apropie vertiginos (26).

Jucătorul de 27 de ani conduce şi la capitolul assist-uri, după cel furnizat lui Neymar la primul gol al disputei. A ajuns la cota 106, depăşindu-l pe Luis Figo (105) şi devenind cel mai bun pasator decisiv din campionatul Spaniei din ultimii 25 de ani.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑