Arda Turan și James, decarii lui Atletico și Real Madrid, au făcut spectacol pe Vicente Calderon 



 

**VIDEO** Arda Turan și James, decarii lui Atletico și Real Madrid, au făcut spectacol pe Vicente Calderon 

VIDEO Atletico Madrid - Real Madrid 0-0. Ecuația calificării în semifinalele UEFA Champions League a rămas să fie rezolvată în returul de pe ”Santiago Bernabeu”, care va avea loc miercurea viitoare, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Elevii lui Carlo Ancelotti au început în forță partida de pe ”Vicente Calderon” deciși să decidă calificarea din manșa tur, dar lipsa de claritate de la finalizare i-a costat pe ”galactici”.

Nici jucătorii de la Atletico n-au găsit drumul spre poarta lui Casillas, deși au echilibrat balanța în repriza a doua. În schimb, partida a propus doi fotbaliști de mare calitate care au demonstrat că nu poartă degeaba tricourile cu numărul 10.

James Rodriguez a fost mijlocașul care a stat la baza tuturor acțiunilor de atac a celor de la Real, a distribuit baloane utile pentru atacanți, dar și-a asumat și rolul de a șuta de la distanță, așa cum s-a întâmplat în minutul 36, când ”exteriorul” său a fost respins de Oblak.

Și Arda Turan a fost într-o formă extraordinară miercuri seară și a fost și aproape de gol (49). Turcul s-a mai evidențiat și printr-o pasă măiastră adresată lui Griezmann, dar a ieșit cu adevărat la rampă pe final când a driblat mai mulți jucători de la Real.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑