Doi campioni cu Unirea Urziceni visează la o performanță similară și la Voluntari



 

**VIDEO** Doi campioni cu Unirea Urziceni visează la o performanță similară și la Voluntari

Campionii de la Urziceni se pregătesc să dea o nouă lovitură în Liga 1. Tibi Bălan și Dinu Todoran se bat la promovare cu FC Voluntari, echipa care mai are în lot și jucători împrumutați de la Viitorul lui Hagi. "Am venit aici ca să luăm titlul și să mergem în cupele europene!"

FC Voluntari se pregătește de promovare! Lider în seria I a ligii a doua, echipa de lângă Capitală ar putea ajunge, în premiera, în primul eșalon. “Am venit aici ca să îi ajut pe cei tineri să joace în cupele europene, să câștige și ei Liga 1.”, spune Dinu Todoran.

Întrebat dacă e grea lupta pentru promovare, Tibi Bălan a răspuns: “Este foarte grea și mi se pare normal, pentru că multe vor să rămână în Divizia A, sunt bani la mijloc, mulți jucători care vor rămâne pe dinafară.”

În Liga 1, FC Voluntari ar putea juca la Chiajna. Arena pe care evoluează și Viitorul a fost deja trecută în dosarul de licențiere. Jucătorii nu vor să schimbe, însă, stadionul. “Aici ne simțim bine și se vede că sunt condiții foarte bune, sala de forță, liniște. Cred că e cel mai important la o echipă să aibă condițiile astea.”, spune Bălan. Dinu Todoran îl completează: “Ca nou promovată, e important să joci pe terenul tău. Nu văd sensul să joci la Chiajna. Cum a zis și Hagi, nu are identitate dacă joacă la Chiajna.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑