Hamza: ”Dacă cei de la Steaua mă doresc, trebuie să vorbească cu cei de la Ludogorets!”



 

**VIDEO** Hamza: ”Dacă cei de la Steaua mă doresc, trebuie să vorbească cu cei de la Ludogorets!”

Steaua îl vrea din nou pe Younes Hamza, după ce în vară roș-albaștrii au ratat transferul. Cel puțin așa susțin jurnaliștii bulgari.

Într-un interviu exclusiv, pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Hamza a spus care este situația sa de la Ludogorets și care sunt șansele de a ajunge la Steaua, în următoarea perioadă de mercato.

”Am semnat cu Ludogorets un contract valabil trei ani, dintre care au mai rămas doar doi. Părerea mea este că Ludogorets mă vrea în continuare. Dacă cei de la Steaua mă doresc, trebuie să vorbească cu Ludogorets, dar deocamdată sunt doar zvonuri pentru că nimeni de la Ludogorets nu m-a sunat.

La finalul sezonului, dacă voi avea oferte, poate voi discuta cu președintele și vom vedea. Dacă ei nu mă vor și voi avea oferte, aș putea să plec. Poate fi azi Bulgaria, mâine România, apoi Franța... nimeni nu știe”, a spus tunisianul.

Hamza a vorbit și despre situația de la Petrolul și a sărit în apărarea foștilor săi colegi, Teixeira și Geraldo.

”Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat la Petrolul, era o echipă bună și o atmosferă excelentă. Sper ca cineva să vină și să cumpere clubul.
Geraldo și Teixeira sunt jucătorii Petrolului.

Poate că s-au înțeles cu altă echipă, dar să nu dea totul pe teren pentru Petrolul în ultimele meciuri, așa ceva nu cred. Îi cunosc foarte bine și știu că sunt fotbaliști profesioniști”, a conchis Hamza.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑