Digi Juniors Open. Luptă aprigă pentru două locuri pe tabloul de calificări la BRD Năstase Țiriac Trophy



 

**VIDEO** Digi Juniors Open. Luptă aprigă pentru două locuri pe tabloul de calificări la BRD Năstase Țiriac Trophy

Digi Juniors Open a ajuns în faza sferturilor de finală! Opt jucători au rămas în cursa pentru cele două locuri care vor asigura prezenţa pe tabloul de calificări la BRD Năstase Ţiriac Trophy, turneu transmis în direct de Digi Sport.

Digi Juniors Open și-a desmenat sfertfinaliștii. Aflat la prima participare, George Botezan l-a învins în turul secund pe Radu Popa, 6-4, 6-1, și  va juca în sferturi cu Nicolae Frunză, al patrulea favorit al competiţiei. “Va fi un meci dificil, pentru că Frunză este un jucător foarte bun, adaptat pentru vremea asta, dar o să încerc să fiu 100% mâine. Dacă trec de frunză, sunt mai aproape și mi-aș dori mult să ajung în finală.”, a declarat Botezan.

Aflat și el la prima participare la Digi Juniors Open, Daniel Cozma a trecut de Razvan Bobleagă în două seturi, 7-5, 6-3. În sferturi, Cozma va juca împotriva principalului favorit al turneului, Luca Tatomir. “Nu am emoții, el pornește favorit, deci nu am ce să pierd. Este cu doi ani mai mare decât mine, colegi de antrenament, sper să joc cât mai bine, acesta este obiectivul meu. Îl cunosc foarte bine, știu ce trebuie jucat cu el. Ar însemna foarte mult, cea mai mare realizare pentru mine, ar însemna să ajung pe tabloul de calificări.”, a spus Cozma.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑