Brazilienii sunt arma secretă a Viitorului



Debutantă în Liga 1, sezonul trecut, Viitorul Constanța și-a propus să-și depășească condiția de formație de pluton în campionatul care va debuta vinerea viitoare.

După ce s-a salvat miraculos de la retrogradare, Hagi și-a luat măsuri pentru a ridica ștacheta grupării de la malul mării, dar care-și va disputa meciurile de pe tern propiu la Chiajna.

"Regele" are planuri mari cu echipa sa, căreia i-a trasat obiectiv final clasarea în primele 10 locuri. Nu întâmplător, Hagi a achiziționat doi fotbaliști străini, ambii brazilieni. Moreira Araujo Thiago Luiz şiMarcelina Emerson ar putea debuta în meciul cu Astra Giurgiu, duminică, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1.

"Nu știam nimic despre campionatul românesc până să vin aici, așa că numele lui hagi a contat mult în alegerea mea", a spus Emerson. Și Thiago Luiz spune că alegerea i-a fost influențată de renumele lui Gică Hagi:

"Impresarul meu mi-a povestit numai lucruri frumoase despre acest club și despre Hagi. M-a tentat foarte mult proiectul de aici. Îmi doresc să obținem un loc cât mai bun la sfârșitul campionatului", a spus și Luiz.

"Sunt transferuri pe posturile pe care noi trebuia să le întărim. Eu sunt convins că cei doi ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul", a spus și antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑