Thiago Alcantara va juca la Bayern Munchen



Thiago Alcantara va juca din sezonul viitor la Bayern Munchen. Oficialii formaţiei Barcelona au anunţat pe site-ul oficial că au ajuns la un acord cu deţinătoarea Ligii Campionilor privind transferul fotbalistului.

Thiago Alcantara va ajunge sub comanda fostului său antrenor, Pep Guardiola. Mijlocaşul spaniol va semna cu Bayern un contract valabil pe cinci sezoane.

Fotbalistul a fost cedat de Barcelona la Bayern pentru 25 de milioane de euro, ceea ce îl transformă pe tânărul mijlocaş în cel mai scump jucător format în celebra academie a catalanilor, La Masia.

Până acum, cei mai mulţi bani pentru un fotbalist crescut de Barca s-au primit pe Ivan de la Pena, vândut la Lazio, în 1998, pentru 15 milioane de euro. Al treilea în top este Bojan Krkic, cedat la AS Roma, în 2011, pentru 12 milioane de euro.

Thiago Alcantara a fost dorit în această vară de Manchester United. Fotbalistul este proaspăt Campion European cu naţionala de tineret a Spaniei şi a fost desemnat cel mai bun jucător al competiţiei.

foto: worldinsport.com

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑