Pe arena unde joacă miercuri Steaua, Stromsgodset a pierdut doar două meciuri în ultimii trei ani



 

**VIDEO** Pe arena unde joacă miercuri Steaua, Stromsgodset a pierdut doar două meciuri în ultimii trei ani

Steaua joacă miercuri, de la ora 20:30, prima manșă a turului doi preliminar din UEFA Champions League, pe terenul campioanei Norvegiei, Stromsgodset. Arena din Drammen este una care le poate pune probleme românilor, mai ales că aici gazdele au pierdut doar de două ori în ultimii trei ani.

Suprafața de joc este artificială și jucătorii lui Costel Gâlcă nu sunt obișnuiți să evolueze pe o astfel de carpetă. Mai ales că nu se aseamănă cu nicio altă suprafață de acest gen de pe continent. Presărată cu granule de nisip verzi, suprafața are o grosime de doar 4 centimetri și e udată înainte de fiecare meci, administratorul stadionului Marienlyst declarând că acest lucru se întâmplă pentru a se evita accidentările.

Tot administratorul arenei norvegiene crede că pentru Steaua va fi dificil să se adapteze rapid la această suprafață: “E un altfel de fotbal pe gazon artificial, față de cel natural.”

Mai mult, steliștii vor juca pe un teren unde Stromgodset este foarte greu de învins. În ultimii trei ani, formația norvegiană a pierdut la Drammen doar două meciuri oficiale. Și amblele în cupele europene.

În Europa League, Atletico Madrid a învins cu 2-0 pe 4 august 2011, și în aceași competiție s-a impus aici și Jablonec, pe 8 august 2013, cu 3-1. În acest interval, Stromsgodset a jucat 50 de partide oficiale pe teren propriu și a câștigat 39, alte 9 încheindu-se la egalitate.

Stromsgodset – Steaua se joacă miercuri, de la ora 20:30 și va fi Live Text pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑