Costel Gâlcă: “Stromsgodset practică un fotbal foarte ofensiv, m-au surprins când i-am văzut pe viu!”  



 

**VIDEO** Costel Gâlcă: “Stromsgodset practică un fotbal foarte ofensiv, m-au surprins când i-am văzut pe viu!”  

Steaua va debuta miercuri seară, de la 20:30, în prima manșă a turului 2 preliminar din Champions League, elevii lui Constantin Gâlcă urmând să întâlnească în deplasare campioana Norvegiei, Stromgodset.

Prefațând jocul, noul antrenor al Stelei a atras atenția asupra calităților pe care le au adversarii roș-albaștrilor:

“O să întâlnim o echipă cu un fotbal foarte ofensiv, chiar m-au surprins când i-am văzut pe viu. Au un mijloc foarte bun.

O să fie un meci foarte echilibrat, dar sper să ne impunem, pentru că avem o echipă valoroasă, cu mulți jucători experimentați, iar astfel să tranșăm calificarea.

Surprinzător, n-am emoții deloc, deoarece i-am văzut pe jucători cât de concentrați sunt și dornici de un rezultat bun. Gazonul o să fie diferit de cel natural, dar fotbaliștii joacă și se văd pe orice suprafață.

Au răbdare la construcție, nu se aruncă cu mingi lungi. Va fi greu. Sper ca la retur să fie apt și Gardoș, dar depinde numai de el. Eu niciodată nu vor forța un jucător să revină, depinde doar de cum se va simți el”, a declarat antrenorul.

La conferința de presă a fost prezent și atacantul Claudiu Keșeru, care, spre deosebire de majoritatea colegilor săi, a mai evoluat pe gazon artificial precum este cel de pe terenul lui Stromgodset:

“Există o diferență între gazonul natural și cel sintetic, am mai jucat în Franța pe asemenea suprafețe. În principiu, echipa gazdă, care este evident mai obișnuită cu terenul, este avantajată în prima parte și va ataac mai mult, dar sper ca după aceea să echilibrăm”.

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑