Sezon inceput cu un trofeu: Sahtior Donetk a cucerit Supercupa Ucrainei, batand marea rivala Dinamo Kiev - VIDEO




Romanul Mircea Lucescu si moldoveanul Alexandru Spiridon au inceput in forta noul sezon. Echipa pe care o conduc, Sahtior Donetk, a cucerit Supercupa Ucrainei, reusind sa bata marea rivala Dinamo Kiev cu 2 la 0. Este al 20-lea trofeu pentru mineri cu antrenorul roman pe banca tehnica.

 

 

Meciul pentru Supercupa Ucrainei a fost extrem de tensionat, de la primul pana la ultimul fluier al arbitrului. Mai intai Sahtior a nimerit bara prin Gladkii, ajutat de devierea portarului advers. Dupa pauza, Dinamo Kiev a lovit de doua ori buturile portii. Iarmolenko a trimis balonul in bara cu o executie de finete, apoi Junior Moraes a produs un voleu spectaculos, dar a nimerit transversala.

 

Finalul meciului a fost unul de cosmar pentru Dinamo. Portarul Shovkoskii l-a faultat pe Alex Teixeira in careu. Arbitrul a dictat penalty si l-a eliminat pe jucatorul emblematic al clubului din Kiev. Intrucat cele 3 schimbari au fost deja epuizate, in poarta a venit fundasul Dragovic. Srna, capitanul de la Sahtior, a transformat lejer lovitura. Peste doar 2 minute, minerii au inscris din nou. Bernard a facut 2 la 0 si a completat victoria clubului din Donetk.

 


Sahtior a cucerit pentru a 7-a oara Supercupa Ucrainei. Mircea Lucescu, care antreneaza clubul din 2004, a cucerit cu minerii deja al 20-lea trofeu.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑