UEFA a dat verdictul! Formaţia Metalist Harkov, EXCLUSĂ din cupele europene



015 августа 2013

 

UEFA a dat verdictul! Formaţia ucraineană Metalist Harkov a fost exclusă din cupele europene din acest sezon. Decizia ar putea, însă, da peste cap calendarul din Liga Campionilor, unde Metalist are programat un meci cu Stuttgart în play-off.

Un blat de acum cinci ani, în care a fost implicat şi fostul căpitan al naţionalei Moldovei, Serghei Laşcencov, de la Karpatî Lvov, a lăsat una dintre cele mai bune echipe din Ucraina, Metalist Harkov, în afara cupelor europene.

Comitetul de apel al UEFA a decis să excludă gruparea ucraineană din Liga Campionilor, sezonul 2013-2014, în baza criteriului de selectare a participanţilor pentru competiţie. Conform regulamentului, cluburile care au fost implicate în meciuri trucate au interdicţia de a participa în Liga Campionilor cel puţin un sezon. Metalist a contestat deja decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

În cazul în care verdictul va rămâne neschimbat, UEFA va fi nevoită să modifice calendarul ediţiei actuale a competiţiei. Metalist urma să joace în play-off cu Stuttgart, iar în aceste circumstanţe, echipa germană ar putea ajunge direct în grupe sau va juca cu PAOK Salonic, echipă care a fost eliminată de ucraineni în runda a treia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑