CR7 își iese din minți pentru al doilea meci la rând cu Atletico. Cot în figură aplicat unui adversar



015 сентября 2014

 

Real Madrid a pierdut ultimele două meciuri din La Liga, iar în acest moment distanța față de Atletico Madrid a crescut la 4 puncte, iar Barcelona e și mai departe, la 6 lungimi.

Starea de nervozitate din lotul deținătoarei UCL este vizibilă: pentru a doua partidă la rând, într-un moment de presiune, Cristiano Ronaldo a cedat și și-a lovit brutal un adversar. 

VEZI AICI REZUMATUL RETURULUI SUPERCUPEI SPANIEI, ATLETICO - REAL MADRID 1-0 

Portughezul a făcut-o pentru prima dată în acest sezon în returul Supercupei Spaniei, de pe 22 august, atunci când l-a lovit cu pumnii în cap pe uruguayanul Godin. Faza s-a petrecut la scorul 1-0 pentru Atletico, în prelungirile meciului de pe Vicente Calderon, atunci când Real avea neapărată nevoie de un gol, prin care să împingă confruntarea în prelungiri. 

La un corner de pe partea stângă, CR7 era marcat de Godin, însă pentru a se elibera de adversarul său, portughezul l-a lovit cu brutalitate. Arbitrul l-a văzut, însă l-a iertat de eliminare și i-a arătat doar cartonașul galben. 

A doua fază similară s-a întâmplat la mai puțin de o lună: sâmbătă seara, Atletico Madrid conducea în finalul meciului pe terenul Realului, cu 2-1, Cristiano Ronaldo a "explodat" din nou. 

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI REAL - ATLETICO 1-2

El a primit o pasă de la Coentrao, a preluat mingea și a fost faultat din spate de Miranda. CR7 a căzut la pământ, însă imediat ce și-a recăpătat echilibrul i-a aplicat un cot în gură adversarului său. De această dată, deținătorul Balonului de Aur a scăpat și fără galben, deoarece centralul nu l-a văzut atunci când a comis acel gest reprobabil. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑