Manchester United, prima victorie din acest sezon! I-a zdrobit cu 4 la 0 pe QPR: Vezi golurile



015 сентября 2014

Manchester United si-a facut in sfarsit suporterii fericiti. Diavolii rosii au facut spectacol in partida de aseara cu Queens Park Rangers pe care au castigat-o cu 4 la 0. Elevii lui Louis Van Gaal au obtinut astfel prima victorie in Anglia din acest sezon.

 

Dupa un start dezastruos: o infrangere si doua remize, Manchester United s-a dezlantuit in partida cu noupromovata Queens Park Rangers. Diavolii rosii au inceput perfect si au reusit deschiderea scorul in minutul 24. Noua achizitie de lux, argentinianul Angel Di Maria a executat bine o lovitura libera de la aproximativ 25 de metri si balonul s-a strecurat inselator in poarta aparata de Green. In minutul 36 diavolii rosii si-au marit avantajul dupa ce Ander Herrera a marcat cu un sut la coltul lung.

 

Cu un minut inainte de pauza, starul Wayne Rooney s-a remarcat si e si a dus scorul la 3 la 0. A fost golul cu numarul 175 pentru englez, care a urcat pe locul 3 in clasamentul golgheterilor din istoria Premier League. Scorul final a fost stabilit de Juan Mata. Angel Di Maria i-a pasat spaniolului si acesta a inscris golul patru pentru gazde. 

 

In minutul 68, pe teren a intrat si proaspata achizitie, starul Radamel Falcao. Astfel acesta a devenit primul columbian din istoria lui Manchester United.

 

Meciul s-a incheiat 4 la 0, si diavolii rosii au obtinut primul succes din acest sezon in Premier League. Dupa primele 4 runde, United se afla abia pe locul 9 in Anglia, cu doar 5 puncte. In urmatoarea etapa, elevii lui Louis Van Gaal vor juca in deplasare cu noupromovata Leicester.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: manchester united, qpr, campionatul angliei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑