Valeriu Iftime: "În forma pe care o are, Dinamo nu putea învinge Botoșaniul"



015 сентября 2014

 

**VIDEO** Valeriu Iftime:

FC Botoșani i-a încheiat lui Dinamo seria de invincibilitate, administrându-i o înfrângere cu 3-2 în etapa a 7-a, iar imediat au apărut diverse acuzații din tabăra bucureșteană, cu privire la arbitraj.

Finanțatorul botoșănenilor, Valeriu Iftime, consideră că dinamoviștii nu au de ce să se plângă, în condițiile în care o repriză întreagă nu au șutat pe poarta moldovenilor. Omul de afaceri a spus că doar de prestația roș-albilor ținea soarta partidei și a sărbătorii botoșănene, prilejuite de inaugurarea instalației de nocturnă.

"Dacă Dinamo era bună, poate nu ni se mai aprindeau atât de frumos artificiile de după.", a spus Valeriu Iftime, care a subliniat că, în forma pe care o traversează în acest moment, bucureștenii nu ar fi putut spera la o victorie contra moldovenilor.

"Dinamo nu e o echipă care să nu dea un șut la poartă în prima repriză. Cineva de la Dinamo a spus că i-au furat arbitrii și eu am spus să ne uităm fiecare în curtea lui. Dacă avem pretenții de la această echipă, trebuie să fie altă abordare. Nu-i treaba mea ce face Dinamo, dar țin foarte mult la fotbal și la spectacol. Mi-a plăcut că am învins și am plecat cu cu 8.000 de spectatori acasă, bucuroși cum n-am mai fost de multă vreme. Dinamo ne-a ajutat, aici. O echipă cu adevărat bună ne-ar fi terminat ușor spectacolul. Dacă Dinamo era mai serioasă, poate nu ni se mai aprindeau atât de frumos artificiile de după. În forma pe care o are acum, Dinamo nu ne putea învinge.", a declarat Valeriu Iftime, în emisiunea "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Nu visez la mai mult, recunosc că suntem o echipă mică. Banii oarecum puțini în comparație cu alte cluburi au creat o echipă care să joace fotbal. Trebuie să putem depăși în primul rând mental statutul de echipă mică, căreia îi e frică de cei mari, de performanță și de constanța performanței. Am mare încredere în Leo Grozavu și în cei care sunt la club, sunt convins că pot construi ceva care durează și care, în timp, dacă avem puterea financiară și managerială, să putem face o echipă care joacă fotbal.", a adăugat finanțatorul lui FC Botoșani.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑