Nationala SUA de baschet, din nou campioana mondiala. Cum au obtinut americanii al doilea titlu consecutiv



015 сентября 2014

Nationala Statelor Unite de baschet este din nou campioana mondiala. Americanii au cucerit al 2-lea titlu consecutiv, dupa ce au invins, in finala, reprezentativa Serbiei, scor 129 la 92.

 

La Campionatul Mondial din Spania, echipa Statelor Unite a jucat fara mai multe vedete din NBA. Acest fapt nu i-a incurcat, insa, pe americani sa domine cap coada fiecare partida la turneu. In meciul de aur, trupa lui Mike Krzyzewski a demonstrat, din primele minute, ca nu-i va da nici o sansa Serbiei, iar, la pauza mare, conducea cu 67 la 41. Kyrie Irving si James Harden au condus jocul echipei lor si in continuare, iar pana la final, au acumulat impreuna 49 de puncte. Serbia a evoluat mai bine pe final de meci, insa a pierdut duelul, scor 92 la 129.

 

Nationala Statelor Unite a devenit campioana mondiala pentru a 2-a oara consecutiv, dupa succesul din 2010. Americanii au urcat pe tron pentru a 5-ea oara in istorie, si au egalat Serbia, care are, la fel, 5 trofee. Kyrie Irving a fost desemnat cel mai bun jucator al mondialului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: sua, baschet, campionat mondial,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑