Pițurcă nu știe dacă mai rămâne selecționerul României: “Vom vedea, dacă va fi ceva, vă voi anunța!”



015 октября 2014

 

**VIDEO** Pițurcă nu știe dacă mai rămâne selecționerul României: “Vom vedea, dacă va fi ceva, vă voi anunța!”

România a învins Finlanda, scor 2-0 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), în al treilea meci al preliminariilor Euro 2016. Victor Pițurcă era un antrenor fericit după jocul de la Helsinki și nu și-a ascuns satisfacția după acest rezultat.

Imediat după joc, Pițurcă a vorbit în direct la Digi Sport 1: “A fost un meci extrem de dificil. A fost o anumită presiune, după ce am pierdut două puncte cu Ungaria. Calificarea ar fi putut fi compromisă dacă pierdeam.

Lua echipa Finlandei o opțiune serioasă de calificare. Le mulțumesc băieților că au tras fantastic de ei, cu ultima energie, au dat absolut totul în teren.

Am început greu meciul, ne-am revenit și am jucat cum trebuie să joace o echipă care vrea trei puncte.”

Selecționerul a fost întrebat ce l-a determinat să-l introducă la pauză pe Lucian Sânmărtean, jucătorul care a schimbat practic fața jocului pentru România: “Sânmărtean a avut probleme medicale. Și ieri la antrenament s-a resimțit. Am decis să-l bag în jur de 30-35 de minute în a doua repriză.”

Cât despre Bogdan Stancu, unul dintre jucătorii săi preferați, autor al celor două goluri din capital Finlandei, Pițurcă a spus: “Stancu n-a avut o primă repriză reușită, dar a fost răcit. Eu îi știu calitățile. Și a înscris cum înscrie un adevărat golgheter, din corner, cu capul, iar al doilea gol, cum îmi place mie, în colțul lung.”

La finalul intervenției, întrebat dacă negociază cu Al Ittihad și va mai continua la națională, Victor Pițurcă a răspuns: “Eu n-aș fi vrut să se afle. Vom vedea, dacă va fi ceva, vă voi anunța. Dacă aș fi fost să fie ultimul meci, v-aș fi anunțat, aș fi anunțat jucătorii.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑