Partida Serbia - Albania a fost întreruptă după ce jucătorii s-au încăierat pe teren!



014 октября 2014

 

**VIDEO** Partida Serbia - Albania a fost întreruptă după ce jucătorii s-au încăierat pe teren!

Scene incredibile la Belgrad, la partida Serbia - Albania, din preliminariile Euro 2016. Meciul a fost întrerupt în minutul 42 după ce o dronă care purta steagul albanez a survolat suprafața de joc, spre furia fanilor din tribune.

Fotbalistul sârb Aleksander Mitrovic a luat imediat steagul pentru a-l distruge, moment în care, sub presiunea tribunei, cele două tabere s-au încăierat pe teren. Albanezii au încercat să recupereze steagul-problemă, iar jucătorii s-au luat la bătaie pe teren. Arbitrul englez Martin Atkinson a fost obligat să întrerupă partida, pentru calmarea spiritelor.

Jurnalistul Nick Ames a relatat pe Twitter, de la fața locului: "Jocul a fost întrerupt din cauza unei drone care survola terenul și flutura steagul Albaniei. Spectatorii au înnebunit când au văzut-o, iar Mitrovic a pus mâna imediat pe steag. Jucătorii și oficialii celor două echipe s-au luat la bătaie pe teren. Este o rușine!

Albanezii au fugit de pe teren, deoarece se arunca spre ei cu obiecte din tribună, iar sârbii i-au urmat rapid. N-am mai văzut așa ceva până acum. Meciul a fost suspendat și nu știu când va fi reluat. Au fost 5 minute de nebunie totală. Mavraj a încercat să ia steagul de la Mitrovic, care l-a lovit. După aceea s-a dezlănțuit haosul. Pe gazon au ajuns multe forțe de ordine, iar situația s-a calmat temporar. Așteptăm...".

La scurt după aceste relatări, Ames a anunțat că partida va fi reluată în curând. Scorul era 0-0 în minutul în care meciul a fost întrerupt.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑