Iată că se poate și altfel! Gest superb al fanilor la meciul dintre Bosnia și Belgia



015 октября 2014

 

**VIDEO** Iată că se poate și altfel! Gest superb al fanilor la meciul dintre Bosnia și Belgia

În fața a peste 12.000 de spectatori, Bosnia și Belgia au încheiat la egalitate, 1-1 (VIDEO ȘI DETALII AICI), la Zenica, derby-ul grupei B din preliminariile Campionatului European. Rezultatul nu a fost neapărat unul surprinzător însă ce s-a întâmplat la finalul disputei se vede din ce în ce mai rar pe arenele de fotbal.

Deși partida a fost una extrem de importantă pentru ambele echipe, fanii celor două formații au surprins prin comportamentul ireproșabil arătat pe durata întregii partide. La final, camerele de luat vederi au surprins niște imagini incredibilie. După ce suporterii gazdelor au scandat minute în șir numele adversarilor și viceversa, cele două tabere au făcut schimb de fulare și steaguri.

Întregul eveniment s-a desfășurtat însă doar cu bunăvoința forțelor de ordine pentru că între cele două galerii exista un sector tampon ocupat de stewarzi și jandarmi. Astfel, forțele de ordine au alergat timp de mai mult minute dintr-o parte în cealaltă ducând fulare, eșarfe și steaguri cu însemnele celor două țări. Gestul suporterilor surprinde cu atât mai mult cu cât bosniacii nu sunt recunoscuți ca fiind cei mai liniștiți dintre fanii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑