Grecia are doar 1 punct după 3 meciuri în grupa României. Ranieri: ”Ne lipsește concentrarea”



015 октября 2014

 

**VIDEO** Grecia are doar 1 punct după 3 meciuri în grupa României. Ranieri: ”Ne lipsește concentrarea”

Selecționerul Greciei, Claudio Ranieri, a recunoscut, după înfrângerea formației sale, pe teren propriu, în fața Irlandei de Nord, cu 0-2, că elevilor săi le lipsește concentrarea.

Jamie Ward și Kyle Lafferty au marcat cele două goluri care au adus victoria britanicilor la Atena, lăsând singura echipă din grupa F care a fost la Cupa Mondială pe penultimul loc al grupei, cu doar un punct în trei meciuri.

„Ne-a lipsit concentrarea la începutul meciului și am primit gol rapid, ceea ce ne-a îngreunat misiunea. A fost dificil apoi să desfacem o apărare compactă ca cea a Irlandei de Nord. Sunt o echipă care știe prea bine cum să-și închidă spațiile. Am fost loviți pe contraatac și nu am avut echilibru la mijlocul terenului”, a declarat Ranieri, la finalul partidei.

Deși are postul în pericol, probabil italianul nu va fi demis în acest an. Pe 14 noiembrie, Grecia va juca, în runda a patra, contra Insulelor Feroe, pe teren propriu.

„A fost concentrarea cea care ne-a lipsit în această seară. Am urmărit meciurile Irlandei de Nord cu Ungaria și Insulele Feroe și le-am zis jucătorilor să aibă grijă la fazele fixe și la contraatacuri. Și așa ne-au bătut cei din Irlanda de Nord. Am primit în Finlanda gol tot pe contraatac, iar acum s-a întâmplat din nou”, a mai spus selecționerul Greciei.

Vezi mai jos rezumatul meciului Grecia-Irlanda de Nord 0-2:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑