Accidentat în Finlanda, Chipciu are şanse minime să joace pentru Steaua în următorul meci



015 октября 2014

Accidentat în Finlanda, **Chipciu are şanse minime** să joace pentru Steaua în următorul meci

Ieşirea lui Alex Chipciu de pe gazon l-a obligat pe Victor Piţurcă să facă mutarea câştigătoare, introducerea lui Lucian Sânmărtean, România învingând în cele din urmă cu 2-0 în Finlanda (VIDEO şi DETALII AICI). Dacă în privinţa lui Piţurcă, tot răul a fost spre bine, Sânmărtean fiind autorul paselor decisive la ambele goluri ale lui Bogdan Stancu, accidentarea fotbalistului îi poate crea însă probleme antrenorului Constantin Gâlcă.

></p><p>Pe Steaua o aşteaptă un program infernal, cu 7 meciuri în 20 de zile, iar pronosticul doctorului Pompiliu Popescu este că la primul meci al campioanei, din 20 octombrie, Chipciu are şanse minime să se afle pe teren.</p><p><em><strong>, a precizat medicul echipei naţionale. Chipciu s-a speriat rău în momentul accidentării, teama sa fiind legată de riscul mişcării şuruburilor cu care e prinsă tija.

></p><p>Între cele 7 partide pe care Steaua le va disputa între 20 octombrie şi 9 noiembrie sunt două în <strong>UEFA Europa League</strong>, patru în Liga 1 şi un joc în Cupa României.</p><p><span style=Programul Stelei:
20 octombrie: Steaua - "U" Cluj (Liga 1)
23 octombrie: Steaua - Rio Ave (UEFA Europa League)
26 octombrie: ASA Tg. Mureş - Steaua (Liga 1)
28 octombrie: CSMS Iaşi - Steaua (Cupa României)
31 octombrie: Steaua - Dinamo (Liga 1)
6 noiembrie: Rio Ave - Steaua (UEFA Europa League)
9 noiembrie: Chiajna - Steaua (Liga 1)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑