Italia - România, duel între două echipe neînvinse în preliminarii. "Apărarea i-a scos pe atacanţi"



015 октября 2015

 

**VIDEO** Italia - România, duel între două echipe neînvinse în preliminarii.

România își testează limitele în amicalul de lux cu Italia - se joaca la Bologna, pe Renato Dall'Ara, pe 17 noiembrie. Niciuna dintre echipe nu a pierdut în calificări, dar tricolorii au avut cea mai bună defensivă de pe întregul continent. Au încasat doar două goluri, cu 5 mai puține decât Squadra Azzura.

"Fără să-mi jignesc colegii, nu am fost foarte buni în atac în aceste calificări. Până la urmă, am reuşit în apărare să-i scoatem pe cei din atac.

Nu ştiu dacă va conta foarte mult rezultatul. Cred că e mai important să ne punem la punct din punct de vedere tactic. Să ne punem la punct şi fizic pentru Campionatul European", a declarat Răzvan Raţ, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

România face parte din lista selectă a următoarelor adversare din amicale pentru Italia, alături de Belgia, Spania și Germania. Pentru turneul final, Anghel Iordănescu ar putea miza în ofensivă pe nume surpriză ca Ianis Hagi sau Adrian Mutu.

"Dacă voi juca şi dacă voi marca, de ce să nu-mi doresc la Euro? Vom vedea. Am văzut că la echipa naţională nu sunt marcatori, nu au marcat foarte mult timp. De atacanţi tot timpul va fi nevoie, indiferent de vârstă. Este destul de greu să ai o echipă foarte competitivă, mai ales că la echipa naţională nu stai foarte mult timp împreună", a comentat şi Marius Niculae.

Ultimul amical cu Italia s-a terminat 1-1, în Austria, în 2010. Aflată în urna a doua valorică, trupa lui Antonio Conte poate fi adversa României și în grupe la Euro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑