Reacţia Astrei, după sancţiunea Comisiei de Disciplină: "Nu se va ajunge la depunctare"



015 октября 2015

 

**VIDEO** Reacţia Astrei, după sancţiunea Comisiei de Disciplină:

Liderul Ligii 1, Astra Giurgiu, are mari probleme financiare şi riscă depunctarea, pentru neachitarea unei datorii pentru o firmă de management sportiv.

Preşedintele giurgiuvenilor, Dani Coman, crede că situaţia se va rezolva în curând şi că echipa lui Marius Şumudică nu va pierde puncte în clasament.

"Este un proces în plină desfăşurare, vedem care va fi finalitatea. Am încredere în departamentul juridic al clubului şi sunt convins că nu se va pune problema depunctării", a declarat Coman, la Digi Sport.

Comisia de Disciplină a FRF a decis ca Astra să plătească o amendă de 3.000 de lei şi i-a acordat grupării giurgiuvene un termen de cinci zile pentru a-şi plăti datoria. În caz contrar, ocupanta primului loc în Liga 1 riscă depunctarea şi interdicţia la transferuri.

"Comisia a sancţionat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 de lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 24 lit. C al.1.a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, faţă de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management.

Comisia a acordat termen în data de 11 noiembrie 2015, ora 15:00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management, conform Hotărârii nr. 196/CL/30.07.2015, definitivă prin decizia nr.53/CR/20.08.2015 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea", se arată decizia comisiei, publicată pe site-ul FRF.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑