Meci incediar în campionatul naţional de fotbal! Milsami a învins Zimbru cu 4 la 2 chiar în debutul lui Gheorghi Iarţev pentru gruparea din Orhei



 

09.11.2013 22:08

Eroul gazdelor a fost Gheorghe Boghiu, care a marcat de 3 ori în poarta „zimbrilor”. Milsami a condus cu 2 la 0 după 20 de minute de joc. Gheorghe Boghiu a marcat ambele goluri în doar 2 minute.


Zimbru a redus din handicap în minutul 24, prin Ţîganov. Noul antrenor al lui Milsami, Gheorghii Iarţev, a dirijat cu echipa de la tribuna oficială, pentru că nu are încă actele în regulă. Chiar şi aşa, Iarţev dădea indicaţii prin telefon staffului tehnic.


La mijlocul reprizei secunde, Milsami a marcat de 2 ori prin Guilherme şi Boghiu, iar scorul final a fost stabilit de Cheptine, în minutul 77.

Antrenorul lui Zimbru, Oleg Kubarev, a declarat la finele partidei că nu s-a aşteptat la un astfel de rezultat. În urma acestei victorii, Milsami a urcat pe locul 6 în clasament la egalitate de puncte cu Zimbru. Ultimul meci al etapei se va juca mâine, la Tiraspol, unde Sheriff o va întâlni pe Olimpia.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑