Răzvan Burleanu: "E o victorie mare. Ne putem gândi chiar la o calificare de pe primul loc"



**VIDEO** Răzvan Burleanu:

Naţionala României se poate gândi inclusiv la o calificare de pe primul loc al grupei F, după victoria cu 2-0 obţinută în faţa Irlandei de Nord (DETALII&VIDEO), consideră preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

"Este o victorie foarte meritată, pe care ne-o doream şi de care aveam nevoie. E o victorie mare, pentru că suntem pe primul loc şi putem să intrăm altfel în această iarnă. În acest moment, ne putem gândi la o calificare chiar de pe primul loc. Această victorie ne obligă", a spus preşedintele federaţiei.

Întrebat dacă naţionala României este cea mai puternică din grupa F, Burleanu a răspuns: "Suntem cea mai valoroasă echipă din grupă pentru că suntem pe primul loc. Trebuie să ne bucurăm de această victorie, dar trebuie şi să continuăm să tratăm serios următoarele meciuri şi să ne califcăm chiar de pe primul loc".

Deşi "tricolorii" se află într-o poziţie foarte bună după patru meciuri, preşedintele FRF crede că nu se poate vorbi încă de calificarea la turneul final.

"Calificarea nu este jucată, cu 10 puncte nu te califici. În mod cert, cele două meciuri cu Feroe par să fie destul de facile, dar calificarea nu s-a jucat", a precizat Burleanu.

Şeful federaţiei a mai spus că se bucură foarte mult pentru Paul Papp, autorul celor două goluri ale României, dar şi pentru noul staff al naţionalei, "care avea mare nevoie de acest rezultat".

Totodată, Răzvan Burleanu a comentat şi celelalte rezultate înregistrate în grupa F.

"Se pare că Grecia a făcut un alt pas greşit şi are şanse tot mai mici de calificare. M-aş fi bucurat sa se încurce şi Ungaria, un egal cu Finlanda ne-ar fi ajutat foarte mult", a încheiat Burleanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑