Ranieri e ca și demis de pe banca Greciei: “Îmi asum total responsabilitatea alegerii nefericite a antrenorului”



 

**VIDEO** Ranieri e ca și demis de pe banca Greciei: “Îmi asum total responsabilitatea alegerii nefericite a antrenorului”

Grecia a pierdut vineri sear ape teren propriu, 0-1 cu Insulele Faroe (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), în preliminariile Euro 2016, a treia înfrângere în patru jocuri din actuala campanie. Rezultatul a stârnit o adevărată furtună la Atena și cel mai probabil astăzi va fi anunțată demiterea antrenorului Claudio Ranieri. Italianul a preluat selecționata elenă imediat după Cupa Mondială.

La 1:25 vineri spre sâmbătă noaptea, site-ul federației elene de fotbal a publicat un comunicat al președintelui Giorgos Sarris, în care acesta lasă să se înțeleagă clar despărțirea iminentă de Ranieri. “După rezultatul devastator de astăzi al echipei naționale, îmi asum totala responsabilitate pentru alegerea nefericită a antrenorului, care creează o imagine foarte proastă a echipei naționale în ochii suporterilor. Vom lua toate măsurile necesare la echipa națională după această noapte rușinoasă.”, se arată în comunicatul citat.

Claudio Ranieri nu a dorit, după meci, să demisioneze, declarând că e gata să lucreze pentru a obține alte rezultate: “Responsabilitatea e întotdeauna a antrenorului, îmi aduc aminte asta de când eram și eu jucător. Așa că e greșeala mea. Avem doar un punct și n-am marcat niciun gol acasă. Cu toate astea, nu trebuie să luăm vreo decizie sub impulsul momentului, vreau să rămân la cârma echipei elene. Doar cu foarte multă muncă putem să întoarcem lucrurile în favoarea noastră.”

Grecia, adversara României în grupa F a preliminariilor pentru Franța 2016, a pierdut pe teren propriu trei jocuri, 0-1 cu România și Faroe și 0-2 cu Irlanda de Nord, remizând în Finlanda.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑