O’Neill, selecționerul Irlandei de Nord: ”România este cea mai puternică națională din grupă!”



 

O’Neill, selecționerul Irlandei de Nord: ”**România este cea mai puternică** națională din grupă!”

Selecţionerul echipei de fotbal a Irlandei de Nord, Michael O'Neill, a recunoscut superioritatea reprezentativei noastre și a spus că totuși punctele acumulate de către britanici până acum în Grupa F reprezintă un avantaj ce trebuie speculat în lupta pentru calificare la Euro 2016.

Irlanda de Nord a înregistrat primul eșec din actualele preliminarii ale Campionatului European din Franța, fiind învinsă la București, 0-2, de către naționala României (DETALII AICI și VIDEO).

La finalul partidei de pe ”Arena Națională”, Michael O'Neill, selecționerul nord-irlandezilor, a spus că elevii săi puteau juca mai bine, dar nici nu le poate cere mai mult din punct de vedere al angajamentului.

”Am fost învinşi de o echipă mai bună. Nouă puncte din patru meciuri este totuşi o performanţă bună şi trebuie să folosim acest avantaj pe care ni l-am creat. Nu pot cere mai mult de la jucătorii din punct de vedere al angajamentului şi al efortului” a mai spus O'Neill.

Selecționerul britanicilor a recunoscut că România este cea mai puternică echipă din grupă.

”În unele momente, puteam fi mai buni, dar România este cea mai puternică echipă din grupă şi am fost la 15 minute de a obţine un rezultat bun”, a adăugat O'Neill.

Britanicii nu au putut conta în meciul de la Bucureşti pe jucători de bază, precum Steven Davis, Jonny Evans, Shane Ferguson sau Jamie Ward, fapt care i-a dat planurile peste cap lui O’Neill.

”Ne-au lipsit jucători cheie, dar cei care au intrat au făcut eforturi pentru a le suplini absenţa. Băieţii sunt dezamăgiţi, pentru că la 0-0 după 70 de minute începi să crezi că poţi lua un punct sau mai mult dacă poţi exploata oportunităţile.

Mai avem patru meciuri de jucat acasă şi aşteptăm cu nerăbdare, iar cele mai dificile meciuri din deplasare le-am jucat deja. Ne vom concentra să câştigăm următoarele două meciuri de acasă, cu Finlanda şi România, iar astfel am avea şansa de a ne consolida locul nostru pe podiumul grupei” a conchis O'Neill.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑