Cristiano Ronaldo scrie istorie cu 23 de goluri! Starul portughez a marcat singurul gol pentru nationala sa in fata Armeniei




Cristiano Ronaldo a doborat un nou record. Portughezul a marcat singurul gol al meciului castigat de nationala sa in fata Armeniei. El a devenit cel mai bun marcator din istoria calificarilor si turneelor finale de Campionat European, cu 23 de goluri.

 

Armenia a surprins printr-un joc frumos in prima repriza a meciului din Portugalia. Oaspetii au avut momente bune la poarta gazdelor, insa nu au reusit sa inscrie. Portughezii mareau presiunea pe adversar pe parcursul partidei si in minutul 71 s-a produs momentul istoric. Cristiano Ronaldo a inscris pentru 1 la 0 si a stabilit recordul de goluri in calificarile si turneele finale ale europenelor, cu 23 de reusite.   

 

Cristiano RONALDO, ATACANT PORTUGALIA: “Sunt fericit că am reuşit să bat recordul aici, în Portugalia, în faţa suporterilor noştri. ”

 

Tot aseara, Danemarca s-a impus pe terenul Serbiei cu scorul de 3 la 1. Danezii conduc in grupa I, cu 7 puncte, acumulate in 4 meciuri. Urmeaza Portugalia, cu 6 puncte luate in 3 partide, si Albania, cu 4 puncte scoase in 2 meciuri. In grupa D sefia o detine, in continuare, nationala Poloniei, cu 10 puncte. Aceasta nu a avut emotii pe terenul Georgiei, scor 4 la 0. Mila a marcat un gol superb. 

 

In aceeasi grupa, campioana mondiala Germania a invins acasa Gibraltarul, cu 4 la 0. Nemtii au 7 puncte. Scotia si Irlanda au si ele cate 7. Cele doua au jucat aseara la Glasgow, scotienii fiind mai tari, scor 1 la 0.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: cristiano ronaldo, portughezi, meci de fotbal,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑