Sezon încheiat pentru Cristi Tănase? Mijlocașul s-a accidentat cu Irlanda de Nord și poate fi o afecțiune gravă!



 

**Sezon încheiat pentru Cristi Tănase?** Mijlocașul s-a accidentat cu Irlanda de Nord și poate fi o afecțiune gravă!

”Decarul” naționalei a ieșit în minutul 58 al partidei România - Irlanda de Nord, din cauza unor probleme la genunchi și riscă să nu mai joace în partidele Stelei din acest an.

România a învins Irlanda de Nord, scor 2-0 (DETALII AICI și VIDEO), în derby-ul Grupei F din cadrul preliminariilor pentru Euro 2016, dar a pierdut un jucător de bază.

La faza din minutul 55 a partidei de pe Arena Națională, mijlocașului Stelei a avut un ghinion teribil. Cristi Tănase a încercat o deposedare la Evans, undeva la mijlocul terenului, iar în urma fazei nord-irlandezul a căzut cu toată greutatea peste ”decar”.

În ciuda îngrijirilor medicale primite pe gazon, din partea doctorului Pompiliu Popescu, Tănase n-a mai putut continua și a fost înclocuit cu Alexandru Maxim în minutul 58.

Din primele estimări medicale, se pare că Tănase are afectat cel puțin unul dintre ligamentele genunchiului stâng, posibil rupt. Iar dacă acest diagnostic se confirmă și la RMN, jucătorul nu va mai juca în 2014. Examenul RMN va fi efectuat în această după-amiază sau mâine.

Varianta optimistă, dacă poate fi vorba de așa ceva la o accidentare, este o întindere pe cvadriceps, caz în care perioada de refacere va fi una mai mică.

Tănase s-a accidentat tot la piciorul stâng, la care a fost lovit și în startul partidei dintre Ludogorets și Steaua, din returul play-off-ului UEFA Champions League (DETALII AICI și VIDEO).

Este al doilea meci consecutiv al echipei naționale, după cel cu Finalnda, scor 0-2 (DETALII AICI și VIDEO) în care un jucător de la Steaua se accidentează. La Helsinki, Chipciu s-a întors în Ghencea cu probleme medicale.

Ce meciuri mai are de jucat Steaua în 2014

Steaua - FC Brașov, campionat (22 noiembrie)
Aalborg - Steaua, UEFA Europa League (27 noiembrie)
FC Botoșani - Steaua, campionat (30 noiembrie)
CS Universitatea Craiova - Steaua, Cupa României (4 decembrie)
Steaua - CSMS Iași, campionat (6 decembrie)
Steaua - Dinamo Kiev, UEFA Europa League (11 decembrie)
CSMS Iași - Steaua, Cupa Ligii (14 decembrie).


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑