CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-26 , în ultima etapă a turului de campionat



 

**CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-26**, în ultima etapă a turului de campionat

ÎN DIRECT la Digi Sport, CSM Bucureşti a reuşit o nouă victorie clară în Liga Naţională, împotriva Dunării Brăila.

Handbalistele antrenate de Mette Klit s-au distanţat decisiv după 20 de minute. De la 13-11, echipa din București a marcat de cinci ori fără să primească gol şi a condus la pauză cu 20-13. La reluare, Dunărea Brăila s-a apropiat la trei goluri după patru reuşite consecutive ale Adei Moldovan.

Formația vizitatoare a continuat însă să depindă de golurile de la linia de 9 metri ale Gabrielei Perianu, una dintre cele mai bune marcatoare a partidei, cu 9 reuşite. Nu a fost însă suficient. CSM a marcat la foc automat şi în repriza secundă.

"A fost un meci dificil, Dunărea Brăila a jucat foarte bine, cel puțin în primele 40 de minute. După aceea au văzut că e diferanță prea mare și au cam cedat un pic pe final" a declarat la finalul partidei Cristina Vărzaru. "A fost un meci greu, muncit, dar le-am dominat de la ]nceput și am ieșit câștigătoare" a completat Cristina Nan.

Gazdele au învins cu 35-26 şi au 32 de puncte la finalul turului, cu patru mai puţin decât liderul HCM Baia Mare. Ca şi Perianu, cu nouă goluri a încheiat partida din Sala Rapid şi campioana mondială din 2013, brazilianca Ana Paula Rodrigues. Dunărea a terminat prima parte a sezonului cu doar şapte victorii în 13 runde.

"Nu am cum să fiu mulțumită, dar sunt și conștientă că deocamdata atât putem. Sper ca perioada de iarnă să ne ajute să aducem jucătoare cel puțin de valoarea celor pe care le folosesc acum" a declarat la final Alexandrina Soare, tehnicianul formației vizitatoare.

VIDEO ÎN CURÂND

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑