Misterul unei demisii neașteptate. Flavius Stoican: "Singurul om pe care-l apreciez e domnul Negoiță"



**VIDEO** Misterul unei demisii neașteptate. Flavius Stoican:

Flavius Stoican a plecat de la Dinamo după un sezon și jumătate în care a menținut la suprafață corabia alb-roșie, aflată în derivă din cauza problemelor financiare acute. Chiar și sub conducerea lui Ionuț Negoiță, Dinamo nu și-a revenit încă, deși apropiații echipei speră că gruparea din Ștefan cel Mare va ieși din insolvență vara viitoare.

Într-un cadru dificil de manageriat, cu jucători tineri și un lot per total incapabil să lupte pentru titlu în Liga 1, Flavius Stoican a obținut rezultate pozitive, a dat credit puștilor din propria pepinieră și acum părăsește formația de suflet pe locul 6 în clasament.

Deși a avut discuții cu un club din Arabia Saudită, Stoican încă nu a semnat un alt angajament, semn că demisia sa nu are neapărat legătură cu alte oferte primite. După ce i-a surprins pe mulți prin decizia plecării, Stoican a ținut să clarifice anumite aspecte, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Inclusiv președintele clubului, Constantin Anghelache, susține că nu se aștepta la așa ceva și că a încercat să-l facă pe antrenorul, în vârstă de 37 de ani, să revină asupra deciziei.

"A fost un moment de tristețe pentru mine, dar eu nu am vorbit niciodată despre plecarea mea cu domnul Anghelache. Singurul om pe care-l apreciez și cu care am avut discuții în aceeași zi (n.r. în care a plecat) a fost domnul Negoiță, legat de încetarea colaborării.

Eu înainte de a lua această decizie am și intrat în direct (n.r. la Digi Sport) și știți că aveam gânduri și țeluri îndrăznețe. Vreau să rămână doar motivele mele. Domnul Anghelache nu avea cum să mă încurajeze pe mine sau să mă roage să rămân în continuare.

Vreau să le mulțumesc suporterilor pentu că au avut un rol foarte important pentru mine și pentru ascensiunea echipei, de când am preluat-o. Eram aproape convins că împreună puteam să-mi ating visul mai repede decât se aștepta oricine, acela de a câștiga campionatul", a declarat Flavius Stoican la Fotbal Club, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

VIDEO IN CURAND

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑