Northampton Saints - Scarlets 15-11. Victorie cu emoţii pentru gazde



**Northampton Saints - Scarlets 15-11.** Victorie cu emoţii pentru gazde

Northampton Saints a suferit pentru primul succes în actuala ediție a Champions Cup, 15-11 pe teren propriu cu galezii de la Scarlets.

Înaintea disputei de pe Franklin Garden’s, arbitrată de francezul Romain Poite, s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste de la Paris.

Ken Pisi a marcat primul eseu al disputei, în minutul 6, transformat de JJ Hanrahan, dar Steven Shingler a redus diferența în minutul 14, transformând o lovitură de pedeapsă. Cel mai frumos eseu al meciului l-a marcat Luther Burrel, în minutul 18, dar reușita sa a fost anulată ulterior pentru o lovitură cu piciorul pe care George North i-a aplicat-o lui Michael Tagicakibau, jucătorul lui Northampton fiind eliminat 10 minute.

Shingler a mai transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 37 și la pauză a fost 7-6 pentru Saints.

La reluare, Scarlets a trecut în avantaj în minutul 50, după eseul lui Gareth Davies, dar replica "Sfinților" a venit după patru minute, când Alex Waller a culcat balonul în terenul de țintă după un mol de margine.

JJ Hanrahan a mai transformat în minutul 68 o lovitură de penalitate și a stabilit scorul final, 15-11, într-o partidă în care oaspeții au irosit 11 puncte cu trei lovituri de pedeapsă și o transformare de eseu ratate.

Celălalt meci din grupa 3 a competiției, Racing 92 – Glasgow Warriors, nu s-a disputat din cauza atentatelor de la Paris.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑