Daniel Stanciu confirmă oferta de la Dinamo: “Dacă vin, Mihai Teja e prima variantă ca antrenor!”. Dănciulescu, manager general



015 декабря 2014

 

Daniel Stanciu confirmă oferta de la Dinamo: “Dacă vin, **Mihai Teja e prima variantă ca antrenor!”.** Dănciulescu, manager general

Dinamo va avea de la începutul lui 2015 o altă conducere, atât pe banca tehnică, cât și administrativă. Ionuț Negoiță îl dorește pe Daniel Stanciu în funcția de director general, iar acesta vrea să lucreze cu Miha Teja ca antrenor. Primul a confirmat oferta primită din Ștefan cel Mare și a anunțat când va da un răspuns.

În direct la Digi Sport Special, pe Digi Sport 1, Stanciu a explicat care e în acest moment situația: “Există o ofertă tentantă din mai multe puncte de vedere, de la Dinamo. Există acest interes și mă onorează, și-mi dă foarte mult de gândit. Îmi e foarte greu să iau o decizie în ceea ce privește Tg Mureșul. Din punct de vedere profesional e o mare provocare pentru mine și în următoarele zile mă voi decide în ce direcție o iau. Nu e ușor să iau o decizie. Dar e o provocare profesională și mi-ar fi greu să o refuz.”

Mihai Teja este numele vehiculat pentru banca tehnică a dinamoviștilor, chiar dacă luni acesta a negat că ar fi semnat vreun contract. E drept, tehnicianul nu a negat și faptul că ar exista discuții. Stanciu a explicat poziția sa, legat de antrenorul naționalei de tineret.

”Am dorit să colaborez cu el și la Tg Mureș. Mihai Teja face parte dintr-un eventual plan, dacă accept să preiau postul de director general la Dinamo. Asta dacă se poate realiza despărțirea lui de echipa națională. Sunt lucruri pe care le-am cerut, lururi pe care mi le-a impus domnul Negoiță. Mihai Teja este prima variantă dacă aș veni la Dinamo. Și Ionel Dănciulescu managerul echipei.”, a spus Stanciu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑