Dinamoviştii, după finalul nebun de meci cu Astra: "Este meritul nostru. Nu renunţăm niciodată"



015 декабря 2015

 

**VIDEO** Dinamoviştii, după finalul nebun de meci cu Astra:

VIDEO. Dinamo - Astra 2-1. Acesta a fost al doilea meci consecutiv pe care bucureştenii l-au câştigat în prelungiri, după cel cu Pandurii (2-1). "Câinii roşii" au fost egalaţi de lider, în minutul 91, după golul lui Enache, dar au ajuns în semifinalele Cupei României, după reuşita lui Palic.

"A fost un final de meci foarte nebun, dar la fel de fericit şi de frumos. Aceste victorii în ultimele clipe sunt cele mai frumoase. Este meritul nostru. Nu renunţăm niciodată, chiar dacă suntem conduşi sau egalaţi pe final.

Avem încredere în şansele noastre, muncim până în ultima clipă şi rezultatele se văd pe tabelă. Să înscrie numai Palic dacă golurile lui sunt decisive", a spus Paul Anton, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Dinamo e în grafic în finalul lui 2015: s-a calificat în semifinalele Cupei României, în aceeaşi fază a Cupei Ligii şi este pe locul 3 în Liga 1, cu 40 de puncte după primele 22 de etape. Echipa lui Mircea Rednic mai are un meci în acest an, cu CFR Cluj, în deplasare.

"Ar fi un final de an perfect. Sperăm să învingem şi la Cluj şi să fim bucuroşi de Sărbători", a adăugat Anton.

CFR Cluj - Dinamo, meci din etapa a 23-a din Liga 1, se va disputa duminică, de la ora 20:30, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑