Astra se teme de Radu Petrescu! Giurgiuvenii îl acuză că a avantajat-o în trecut pe Steaua



016 февраля 2015

**Astra se teme de Radu Petrescu!** Giurgiuvenii îl acuză că a avantajat-o în trecut pe Steaua

Miercuri seara, de la ora 19:00, Steaua o întâlnește pe Astra, în prima manșă a semifinalei Cupei Ligii, ÎN DIRECT la Digi Sport 1! Cel mai probabil, Radu Petrescu este omul care va conduce întâlnirea din Ghencea, iar giurgiuvenii sunt nemulțumiți de arbitrul pregătit pentru acest meci.

Șefii Astrei fac referire, în principal, la două întâlniri, cu Viitorul și Ceahlăul, ambele câștigate de Steaua.

VIDEO Viitorul - Steaua 0-1. În trecut, Petrescu a comis o serie de erori în meciuri importante, iar în ultimii ani cei de la Astra susțin că bucureșteanul a avantajat-o pe Steaua. În meciul pe care roș-albaștrii l-au câștigat în tur în fața Viitorului, scor 1-0, adversarii campioanei au contestat vehement arbitrajul.

Radu Petrescu a lăsat-o pe Viitorul în 9 oameni. Mai întâi, l-a eliminat pe Țîru și Iancu a marcat apoi din penalty, pentru ca final să-i acorde cartonașul roșu și portarului Buzbuchi. Pe finalul primei reprize, arbitrul l-a iertat însă de eliminare pe stelistul Toșca, după o intervenție nesportivă comisă asupra lui Benzar.

VIDEO Steaua - Ceahlăul 2-1. În ediția trecută de campionat, Petrescu a condus Steaua - Ceahlăul (2-1), meci în care nu a acordat două lovituri de pedeapsă, câte una pentru fiecare echipă, el fiind reținut de la delegări după duelul din Ghencea.

După mai multe meciuri în care a comis erori grave, Mircea Sandu a reacționat dur la adresa lui Radu Petrescu, cerând excluderea acestuia.

"Radu Petrescu e eterna speranţă a arbitrajului românesc. Dacă se mai întîmplă să facă ce a făcut până acum şi nu va fi dat afară din arbitraj, atunci o să-l dau eu afară pe şeful CCA", a spus fostul șef al FRF în iulie 2013.

Steaua - Astra este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, ora 19:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑