Moldova a câştigat cu 28:8 de la Ukraina în CEN 2012-2014 cu 28:8



În meciul de sâmbătă,12 aprilie 2014,de pe stadionul Dinamo, naţionala Moldovei a învins selecţionata Ukrainei cu un scor categoric de 28:8.
Din cauza ploilor din ultimile zile, terenul stadionului a fost unul greu, însă haiducii au avut superioritate în startul meciului, deşi surpinzător primii au marcat un eseu vecinii noştri. Haiducii au revenit rapid, marcând un eseu prin căpitanul Titică, care a fost unul din cei mai buni jucători ai acestui meci, Felston a transformat. Moldova a cotrolat autoritatea tot meciul, având o înaintare de invidiat, care a creat situaţii de a marca de nenumărate ori.
După prima repriză naţionala Moldovei era în avantaj, după ce Titică marchează un eseu, iar Felston a tranformat, scorul final al repizei fiind de 14:5.
În a doua jumătate a meciului haiducii au dominat total pe înaintare şi au marcat două eseuri prin Prepeliţă, iar Felston transformă, scorul fiind de 28:8. Acest rezultat a permis egalarea punctajului cu cel al liderului CEN 2012-2014, grupa 1B – Germania.
De asemenea  după acest rezultat  excepţional, naţionala Moldovei a devenit Campionană Europeană a returului CEN 2012-2014, datorită celor patru meciuri câştigate. Bravo haiducii!!

Dar clasamentul final va fi stabilit pe 26 aprilie, când liderii grupei 1B: Germania şi Moldova vor juca meciurile în deplasare cu Suedia şi respectiv cu Cehia. Orice echipă care va face pasul greşit poate pierde calificarea în grupa 1A şi intrarea în calificările pentru CM-2015.
Naţionala Modlovei va avea o pauză, unde vor juca un meci amical cu naţionala Moldovei-A în cadrul memorialului „Eugen Ţapu”, care se va desfăşura pe 17 aprilie.
Luni 21 aprilie vor fi convocaţi  jucătorii naţionalei pentru ultimul cantonament de pregătire pentru meciul cu Cehia.

Источник – Федерация регби


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑