&SONDAJ Mutu mai speră la națională: 'Îmi văd de treabă, Pițurcă face selecțiile. Nu avem niciun conflict'



 

Revenit în Liga 1, Adrian Mutu (35 de ani) speră în continuare la echipa națională. Deși a avut schimburi dure de replici cu selecționerul Victor Pițurcă, atacantul Petrolului s-ar bucura să joace din nou pentru prima reprezentativă. 

El a transmis acest lucru și în cursul zilei de miercuri și a ținut să sublinieze că nu are nimic de împărțit cu antrenorul naționalei. Indiferent de deciziile viitoare ale lui Victor Pițurcă, Mutu le ține pumnii celor selecționați și speră să vadă România la EURO 2016. 

"Eu nu am niciun conflict cu Pițurcă. Îmi văd de treabă și de jocul meu, selecțiile le face domnul Pițurcă. Dacă mă cheamă sau nu mă cheamă, important e ca echipa României să reușească lucruri bune pentru noi toți românii și să se califice la următorul Campionat European", a spus Adrian Mutu, într-o conferință de presă transmisă de Digi Sport 3.

"Briliantul" a jucat de 77 de ori pentru națională, iar în acest timp a marcat 35 de goluri, performanță cu care se află pe primul loc alături de Gică Hagi în istoria reprezentativei României.

Într-o declarație oferită în luna aprilie, Victor Pițurcă i-a închis definitiv ușa naționalei lui Mutu. 

"Mi-a greșit și jucătorul, și omul Mutu. Când n-a mai fost selecționat, ați văzut ce acuze mi-a adus. Cu un astfel de jucător, relația mea s-a încheiat. Poate să marcheze și o sută de goluri la Petrolul, nu va mai veni la națională", a spus atunci selecționerul (DETALII AICI). 

 

  

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑